Politica de retur

RETUR GARANTAT ÎN 14 ZILE

Potrivit O.G. 34/2014 produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea comenzii. Pentru retur este necesar să ne trimiteți un email la adresa contact.originalsfunky@gmail.com, sau să ne contactați telefonic în care să ne detaliați situația.
 
SCHIMBAREA PRODUSELOR GARANTATĂ

Orice produs achiziționat de pe jantecurate.ro poate fi returnat sau schimbat în termen de 14 zile. Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, însoțit de factura fiscală emisă. Nu este primit dacă este zgâriat, deteriorat, dacă nu are etichetele intacte ori dacă îi lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura. Returnarea produsului/produselor se face prin curier rapid. Taxa curierului pentru retur este suportată de client.

Daca vi s-a livrat alt produs decât cel comandat sau un produs ce prezintă defecte, contactați într-un interval de 72h echipa ORIGINALSFUNKY la nr de tel +40 723 181 051 sau pe mail: contact.originalsfunky@gmail.com pentru a reclama această situație și ne vom asigura ca produsul sa fie înlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de către DVS. În cazul produselor defecte, acestea se înlocuiesc sau se returnează contravaloarea.