Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor

Vizitarea site-ului www.originalsfunky.ro sau comandarea produselor vizualizate pe acesta implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea optima a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a conditiilor de utilizare detaliate mai jos:

Proprietatea site-ului

  • Site-ul www.originalsfunky.ro este proprietatea Societatii Comerciale SC ORIGINALSFUNKY SRL.
  • Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor conditii de utilizare, precum si orice modificari site-ului www.originalsfunky.rofara o notificare prealabila. Accesand pagina Conditii de utilizare, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 
  • Site-ul www.originalsfunky.ro este gazduit de serverele societatii comerciale Easyhost SRL.
  • SC ORIGINALSFUNKY SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.originalsfunky.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

   

   

   Drepturile de autor (Copyright)

   Important ! Intregul continut al site-ului www.originalsfunky.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC ORIGINALSFUNKY SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

   Folosirea, fara acordul scris, a oricaror elemente de pe site-ul www.originalsfunky.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: originalsfunky@gmail.com

   Accesarea site-ului

   SC ORIGINALSFUNKY SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

    

   Comunicarea electronica

   Prin accesarea site-ului www.originalsfunky.ro, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei SC ORIGINALSFUNKY SRL, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC ORIGINALSFUNKY SRL in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

   Lista tehnicilor de comunicare la distanta, conform Anexei din Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

   1. imprimat neadresat;
   2. imprimat adresat;
   3. scrisoare tipizata;
   4. publicitate tiparita cu bon de comanda;
   5. catalog;
   6. telefon cu interventie umana;
   7. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
   8. radio;
   9. videofon (telefon cu imagine);
   10. videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil);
   11. posta electronica (e-mail);
   12. telecopiator (fax);
   13. televiziune (teleshopping).

    

   Alte informatii

   Cei care viziteaza site-ul www.originalsfunky.ro pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

   Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

   In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC ORIGINALSFUNKY SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

   Responsabilitati privind produsele

   SC ORIGINALSFUNKY SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.

   De-a lungul timpului SC ORIGINALSFUNKY SRL, a stabilit parteneriate solide  doar cu distribuitori autorizati ale brandurilor comercializate, de aceea toate produsele comercializate de catre SC ORIGINALSFUNKY SRL sunt autentice.

   Toate produsele  comercializate de catre SC ORIGINALSFUNKY SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

   Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare produs , un talon de garantie care contine conditiile si termenul de garantie. SC ORIGINALSFUNKY SRL  va transmite cumparatorului talonul inlcusiv in format electronic.

     Pentru o corecta comunicare a talonului de garantie aferent produsului din comanda, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si sa acceseze informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in Cont.

   Alaturi de talonul de garantie, produsele comercializate sunt insotite si de factura fiscala. In cazul in care apar dubii referitoare, dar fara a ase limita la, autenticitatea produsului, consumatorul are dreptul de a se adresa institutiilor abilitate, in acest caz Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

    

   SC ORIGINALSFUNKY SRL SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

   Produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume, pentru mai multe detalii vizitati sectiunea Returnarea produselor.

   De asemenea, SC ORIGINALSFUNKY SRL SRL nu raspunde pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.

   In cazul in care preturile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afisate gresit din cauza unor erori tehnice de procesare a informatiilor, SC ORIGINALSFUNKY SRL isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul(e) respectiv(e) si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita prin orice mijloc de comunicare.

   Limitari ale responsabilitatii

   Site-ul www.originalsfunky.ro si materialele aferente sunt oferite asa cum sunt si atat timp cat sunt disponibile.

   Societatea SC ORIGINALSFUNKY SRL nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.

   SC ORIGINALSFUNKY SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale, punitive, de consecinta sau alte daune (incluzand, fara limitari, pierderi de profituri, de venituri sau pierderi economice similare), indiferent daca se produc prin contract, ca urmare a unui prejudiciu sau alt mod, daune care pot aparea ca urmare a utilizarii sau a imposibilitatii de a utiliza materialele disponibile in acest site sau in orice website legat, chiar daca suntem avizati de o astfel de posibilitate, nici fata de orice cerere a unei terte parti.

   Litigii

   Prin vizualizarea sau cumpararea produselor de pe site-ul www.originalsfunky.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si SC ORIGINALSFUNKY SRL

    In cazul unor eventuale conflicte intre SC ORIGINALSFUNKY SRL si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

   Pentru solutionarea online a litigiilor, va rugam accesati urmatorul link: 

   https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

   Declinarea responsabilitatilor

   Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod - in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului etc. SC ORIGINALSFUNKY SRL nu este raspunzator pentru posibilele diferente de culoare intre cea vizualizata prin intermediul unui anumit tip de monitor folosit de client si cea a produsului in sine.

   Singura obligatie a SC ORIGINALSFUNKY SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor comandate, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

   Produsele comandate pot fi returnate in termen de 14 zile de la data primirii. Acestea trebuie sa fie returnate in ambalajul original si in aceleasi conditii in care au fost livrate, respectand conditiile de returnare impuse de SC ORIGINALSFUNKY SRL. In caz contrar, SC ORIGINALSFUNKY SRL isi rezerva dreptul de refuza returnarea.

   In cazul acceptarii returului, SC ORIGINALSFUNKY SRL se obliga sa returneze contravaloarea produselor returnate in termen de 14 zile calendaristice, din momentul in care clientul trimite cererea de retragere din contractul de vanzare incheiat la distanta, conform O.U. 34/2014, orice alt produs dorit la schimb sau isi poate pastra bani in contul de utilizator pentru a-i putea folosi la o viitoare comanda. Dupa caz, cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client sau comerciant.

   SC ORIGINALSFUNKY SRL are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de SC ORIGINALSFUNKY SRL, dar nu si alte despagubiri.

   Singura obligatie a SC ORIGINALSFUNKY SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate, este valoarea sumelor incasate de la respectivul client.

   SC ORIGINALSFUNKY SRL nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site si nu poate fi trasa la raspundere in niciun fel.  In acest caz obligatiile sale sunt: de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect, inlocuirea acestuia cu un altul care sa corespunda cu descrierea realizata pe site sau posibilitatea de a pastra contravaloare produsului in contul sau de utiliator si folosirea acestora la o viitoare comanda.

   SC ORIGINALSFUNKY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/informatii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte informatii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, SC ORIGINALSFUNKY SRL isi rezerva  dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul, in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

   Denuntarea unilaterala

   Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul de vanzare incheiat la distanta, conform O.U. 34/2014, ce rezulta din comanda, in cel mult 14 zile calendaristice, de la data intrarii in posesia fizica a produselor de catre cumparatori, in conformitate cu O.U. 34/2014.

   SC ORIGINALSFUNKY SRL se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 14 zile calendaristice, conform O.U. 34/2014.

   Politica preturilor si transportul produselor

   Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate, costul transportului si a extrabeneficiilor (e.g. extrareturnare si/sau returnare ,asigurare colet ), daca acestea sunt selectate de client.

   Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. SC ORIGINALSFUNKY SRL isi rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand considera necesar.

   Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece, intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul se poate modifica. Daca un produs comandat nu mai este pe stoc, SC ORIGINALSFUNKY SRL se obliga sa anunte clientul care a facut comanda cu privire la indisponibilitatea produsului, in cel mai scurt timp posibil.

   SC ORIGINALSFUNKY SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC ORIGINALSFUNKY SRL

   Termeni de livrare

   Comenzile sunt trimise prin firma de curierat rapid specializat si ajung la client in aproximativ 24 de ore de la expediere. In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

    

    Forta majora

    Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

    

   Modalitati de plata

   Plata se poate face prin oricare dintre modalitate de plata puse la dispozitie de SC ORIGINALSFUNKY SRL si acceptate de clienti.

   Promotii si concursuri

   SC ORIGINALSFUNKY SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si cea a incheierii promotiilor si concursurilor vor fi specificate in regulamentul desfasurarii acestora. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu.

   Taxe suplimentare

   Valoarea totala a comenzii platite de client este formata din pretul produsului, costul transportului si a extrabeneficiilor (e.g. extrareturnare si/sau returnare, asigurare colet), doar daca acestea sunt selectate de client.

   Societatea nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

   Pentru orice taxa perceputa in plus, va puteti adresa imediat SC ORIGINALSFUNKY SRL

   Frauda

   Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.originalsfunky.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.originalsfunky.ro si va determina inceperea automata a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

   Dispozitii finale

   Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si finalizarea acesteia, clientul accepta, fara obiectiuni, termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre client si SC ORIGINALSFUNKY SRL.

   Fiind de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, clientul isi asuma, in totalitate, drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.originalsfunky.ro

   Detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal si politica de utilizare cookie-uri gasiti accesand link-urile de mai jos